Stem op de mooiste zeilfoto van 2013

  • Author: Ice
    Date: do, 07/11/2013 - 12:09

mooiste zeilfoto'sZeventig van 's werelds beste yacht racing fotografen uit zeventien landen hebben hun mooiste zeilfoto's ingezonden voor de Mirabaud Yacht Racing Image Award 2013. Het is nu aan u en ons om online te stemmen voor de beste zeilfoto. De uiteindelijke winnaars zullen bekend gemaakt worden op 11 december tijdens het World Yacht Racing Forum in Gotenburg, Zweden.

Vanaf vandaag mogen zeil enthousiastelingen van over heel de wereld stemmen op hun favoriete zeilfoto via www.yachtracingimage.com

De Mirabaud Yacht Racing Image Award is open voor alle professionele watersport fotografen. De award heeft uiteindelijk het doel om hen een podium te geven voor hun werk en om de zeilsport te promoten.

De Mirabaud Yacht Racing Image 2013 (hoofdprijs) zal geselecteerd worden door een internationale en onafhankelijke jury:

Carlo Borlenghi - fotograaf - ITA
Thierry Martinez - fotograaf - FRA
Knut Frostad - CEO, Volvo Ocean Race - DEN
Gary Jobson - President, US Sailing - USA
Dona Bertarelli – Eigenaar en Co-skipper, Spindrift - SUI
Andrew Hurst – Hoofdredacteur, Seahorse - UK
Antonio Palma - CEO, Mirabaud - SUI
Brice Lechevalier - Hoofdredacteur, SkippersTV - SUI
Didier Ravon - Hoofdredacteur, Voiles & Voiliers – FRA

De prijs van het publiek komt uit de stemmen die binnenkomen zijn voor 30 november.

Alle ingezonden zeilfoto's en stemmen doe je hier:
www.yachtracingimage.com/gallery/contest-2013/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: