U dacht de regels voor wedstrijdzeilen te kennen?

  • Author: Ice
    Date: vr, 08/11/2013 - 12:42

regels voor wedstrijdzeilenDenkt u de regels voor wedstrijdzeilen te kennen? Play the Rules is een plezant regelspel dat je regelkennis test op alle niveaus met voorbeelden uit de praktijk. De meeste zijn scenario's die je veel tegen komt maar er zitten een paar hoofdbrekers bij. Een must see en must done voor de echte wedstrijdzeiler en alle weekend warriors!

In het regelspel zijn de wedstrijdreglementen 2013-2016 van toepassing.

http://game.finckh.net/indexned.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: