Club Swan kalender 2014

  • Author: Ice
    Date: di, 10/12/2013 - 09:18

Club Swan kalender 2014Naar jaarlijkse traditie brengt Nautor's Swan haar Club Swan kalender 2014 weer uit (in de bijlage). In 2014 krijgen Swan eigenaars een mooie mix van high profile regatta's op het menu in de omgeving van de beste zeillocaties ter wereld. Het kalender voorspelt een unieke combinatie van racing, cruising en sociale evenementen.

2014 is ook het jaar van de 30ste Rolex Swan Cup, de meest prestigieuze wedstrijd in het ClubSwan kalender dewelke ook het Rolex Swan 45 World Championship zal huisvesten.

De bloedmooie Club Swan kalender kan je hieronder in de bijlage downloaden. Print hem uit op A3 formaat en hang hem zoals wij in de buurt van je werkplek.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: