Almere Regatta wordt volwassen

Almere RegattaNet als een kind wat toe groeit naar volwassenheid zal het op een zeker moment zijn vleugels uit moeten slaan en nieuwe wegen inslaan en nieuwe dingen ontdekken. Na drie jaar onder de vleugels van Avinautics te zijn opgegroeid is het nu ook voor de Almere Regatta tijd om haar vleugels uit te slaan. De regatta wordt daarom in 2014 geheel zelfstandig georganiseerd door WSV Flevomare.

De afgelopen werd de Regatta door Avinautics met behulp van de vereniging georganiseerd. De organisatie gebeurde onder leiding van Peter Anink ( wedstrijdleider) Gerd Jan Poortman (water) Boudewijn Ploos van Amstel (algemeen) en Anuschka Ploos van Amstel (wal)

In Flevomare is er geleerd, georganiseerd en mee gekeken, waardoor er nu voldoende kennis binnen de vereniging is om het zelfstandig te kunnen.

Peter Anink, Gerdjan Poortman en Boudewijn en Anuschka Ploos van Amstel zullen vanzelfsprekend WSV Flevomare nog wel bijstaan met advies. Bovenstaande hebben er het volste vertrouwen dat de Almere Regatta onder de bezielende leiding van Flevomare in 2014 op 17 en 18 mei weer een fantastisch zeilfeest gaat worden.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: