Team Heiner selecteert zeilpups

Team HeinerTeam Heiner heeft afgelopen weekend een tiental ambitieuze jonge zeilers geselecteerd. Het jeugdzeilteam wordt klaargestoomd voor de Team Heiner Pups die gaan wedstrijdvaren op kielboten. Hun doel, in 2014 zelfstandig meedoen met het Nederlandse grote boten circuit op een Max Fun 35. Om deel te mogen uitmaken van de Team Heiner Pups mogen de zeilers niet ouder zijn dan 23.

Hoewel wij het belang inzien van marketing, communicatie en vooral verpakking huiveren wij lichtjes van mensen die hun kinderen pups of kids noemen. Toen wij eertijds ongeduldig de toekomst zaten af te wachten op de middelbare school hadden wij, onze reputatie als 16 jarige reldel en baldadige puber indachtig, resoluut komaf gemaakt met lui die ons pups of kids hadden genoemd.

Genoeg autobiografische sfeerschepping nu. De Team Heiner Pups moeten kunnen zeilen en de ambitie hebben om beter te worden. Tom van der Vecht, ooit zelf begonnen als euh, pup, selecteerde samen met Jelmer van Beek en Roy Heiner de kandidaten voor de Team Heiner Pups. Leervermogen, team mentaliteit, beschikbaarheid tijdens trainingen en wedstrijden en inzet waren doorslaggevend. Jelmer van Beek wordt schipper en hoofdpup van het team.

Zeilende pups, gekker moet het niet worden. We wachten alvast op de puppyborrel. Niettemin wensen wij de jonge honden succes en veel geile wedstrijden toe!

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: