Minuut stilte voor Conny van Rietschoten

Het Watersportverbond houdt een minuut stilte voor Conny van Rietschoten. Volgens Jan Berent Heukensveldt Jansen, voorzitter van het Nederlandse verbond, het grote voorbeeld van menig zeiler. "Conny van Rietschoten bracht het zeilen naar een compleet ander niveau in Nederland".

In de video hierboven een aantal interviews met de winnaars van de Conny van Rietschoten trofee, de hoogste zeilprijs en waardering in Nederland.

Lees ook: Conny van Rietschoten overleden

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: