Minuut stilte voor Conny van Rietschoten

Het Watersportverbond houdt een minuut stilte voor Conny van Rietschoten. Volgens Jan Berent Heukensveldt Jansen, voorzitter van het Nederlandse verbond, het grote voorbeeld van menig zeiler. "Conny van Rietschoten bracht het zeilen naar een compleet ander niveau in Nederland".

In de video hierboven een aantal interviews met de winnaars van de Conny van Rietschoten trofee, de hoogste zeilprijs en waardering in Nederland.

Lees ook: Conny van Rietschoten overleden

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: