BMW Nationaal Jeugdzeilplan gaat studenten begeleiden tijdens hun studie

We moeten tegenwoordig alles uit de kast halen om vergrijzing in het wedstrijdzeilen tegen te gaan. Als we niet hard werken aan begeleiding van nieuwe aanwas in de wedstrijd zeilsport als breedte sport krijgen we een probleem over een aantal jaren. Om de wat oudere jeugd aan het zeilen te houden gaan we met het BMW Nationaal Jeugdzeilplan iets unieks opzetten.

Een veel gehoord argument om niet in het BMW nationaal Jeugdzeilplan te stappen of überhaupt te blijven zeilen is dat dit ten koste gaat van hun studie. Ook ouders geven dit signaal af en niet onterecht”,studeren is een dure hobby”. Welnu ,het BMW Nationaal Jeugdzeilplan gaat studenten begeleiden tijdens hun studie.

Studenten die een overeenkomst hebben met het BMW Nationaal jeugdzeilplan kunnen gebruik maken van Professionals die hun kunnen helpen met studiekeuze,stageplaats en het opstellen van CV en Linkend-In pagina.

Daarnaast bied het BMW jeugdzeilplan ook een carrière begeleiding .
Oud yngling zeilers die inmiddels hoge functies bekleden in het bedrijfsleven of medische sector weten als geen ander hoe belangrijk het is snelle en juiste beslissingen te moeten nemen wanneer je met z’n drieën in een yngling wedstrijd zeilt.

Initiatief nemen, je bemanning of stuurman overtuigen van je beslissing,er met z’n drieën uitkomen zijn elementen die het goed doen in leidinggevende functies.

Via het BMW Nationaal jeugdzeilplan kunnen afstuderende studenten aan oud yngling’s zeilers gekoppeld worden waardoor er goede kansen ontstaan voor een mooie baan/toekomst.

Op dit moment hebben we nog enkele yngling’s over voor team’s die bovenstaande erg aanspreken!

Het is niet nodig je als team aan te melden , maar je kan dit ook als individu doen.

Aan de hand van gesprekken met anderen kan er een optimaal team gevormd worden waarmee pleasure en performance bereikt kan worden.

Aanmelden kan via www.yngling.nl

Tekst: Hein Ruyten

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: