Mooie comeback voor Oracle Team USA

Oracle Team USA foilingZoals men kan zien op de foto werd er schitterend werk geleverd door het Oracle shore en crew team, ongelooflijke comeback, ze presteren het om zoals Artemis bij mid range winden met beide rompen uit het water te komen (foiling). Er is nog wel veel flexibiliteit tussen de twee rompen en dat zorgt voor een oncontroleerbare twist.

Oracle's AC72 gaat hard maar nog niet zo smooth als die van ETNZ. Het is net of ze vol gas geven met een lekke band. Laat ons hopen dat Team Oracle deze fouten eruit krijgt in hun tweede boot.

Foto door Gilles Martin Raget

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: