Mooie comeback voor Oracle Team USA

Oracle Team USA foilingZoals men kan zien op de foto werd er schitterend werk geleverd door het Oracle shore en crew team, ongelooflijke comeback, ze presteren het om zoals Artemis bij mid range winden met beide rompen uit het water te komen (foiling). Er is nog wel veel flexibiliteit tussen de twee rompen en dat zorgt voor een oncontroleerbare twist.

Oracle's AC72 gaat hard maar nog niet zo smooth als die van ETNZ. Het is net of ze vol gas geven met een lekke band. Laat ons hopen dat Team Oracle deze fouten eruit krijgt in hun tweede boot.

Foto door Gilles Martin Raget

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: