Miel Verstraete wint zilver tijdens de Palamòs International optimist Trophy

Miel VerstraeteAfgelopen wekend werd de 24ste Vila de Palamòs International optimist Trophy gezeild. Er kwamen 470 zeilers op af uit 23 landen. De Brit David Labrouche, die al een tijd met het VYF optimist team mee traint, won de wedstrijd. De tweede plek was voor de Belgische optimist zeiler Miel Verstraete die eveneens deel uitmaakt van het VYF optimist team.

Aan de wedstrijd ging een 6 daagse training vooraf gegeven door Filip Willems en Pieter Van den Bossche. Het team traint ondertussen elk weekend in voorbereiding voor het Europees en Wereld kampioenschap.

Je kan hen volgen via www.facebook.com/BEL.optimist
De resultaten van de Palamòs International optimist Trophy zijn te vinden op www.palamosoptimisttrophy.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: