Ronde om Noord-Holland met X-Yachts klassement

  • Author: Ice
    Date: ma, 25/02/2013 - 17:03

Ronde om Noord-HollandDankzij de samenwerking tussen de Ronde om Noord-Holland wedstrijdorganisatie en X-Yachts Nederland zal er ook dit jaar een apart klassement worden opgezet. Onafhankelijk van de klasse waarin de boten starten worden de uitslagen van alle deelnemende X jachten verwerkt tot één klassement en zullen er naast de reguliere prijzen ook X-Yachts prijzen worden uitgereikt in IJmuiden.

Voor de enkeling die de YSY Ronde om Noord-Holland nog niet kent: het is een toertocht met wedstrijdelementen (of andersom) die jaarlijks gezeild wordt over Markermeer, IJsselmeer, Westelijke Wadden en Noordzee. Gestart wordt vanuit Muiden en de route loopt via Enkhuizen, Kornwerderzand en Den Helder waarna in IJmuiden wordt gefinisht.

Voor alle X-deelnemers word er tevens een X-Yachts avondprogramma met diner georganiseerd voor donderavond 13 juni in Marina Muiderzand. Meer informatie hierover volgt.

Inschrijven kan op: http://rnh.ysy.nl/inschrijven/

De inschrijving sluit op 15 mei.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: