J-70 te huur bij Waterland

J-70 te huurMet de nieuwe J-70 breidt Waterland Yacht Charter haar vloot uit met de sportboot van dit moment. Vanaf begin mei zijn er twee J-70’s beschikbaar voor de verhuur vanuit Monnickendam: per dag, per week maar ook in deeltijd gebruik. Of je nu wilt toervaren of wedstrijdzeilen, beide is mogelijk: een heerlijke boot om een dagje met het gezin of met vrienden op te varen. Maar ook als je met je bedrijf of een vriendenteam een jaar J-70 wilt varen en niet ook alle vaste lasten van een schip wilt hebben.

Huren is in het huidige economische klimaat een zeer aantrekkelijk alternatief. Je hebt namelijk wel het vaargenot maar niet de kosten aan een schip zoals onderhoud en afschrijving. Voor jongere watersporters is dit concept zeer aantrekkelijk; je past je budget aan op je vaarwens: Plezier met twee op een J-boat of met 6 vrienden op een Dehler of X-Yacht. De tendens in de markt is op dit moment een daling van het eigen boot bezit. Wij merken dan ook een toenemende vraag naar kwaliteits zeiljachten in de verhuurmarkt. Waterland Yacht Charter is sinds 1987 gespecialiseerd in de verhuur van Dehlers en X-Yachten. De stap naar J-boats is enkele jaren geleden gemaakt met een J-22 in de dagverhuur. Waterland Yacht Charter rust haar schepen compleet uit, zo zijn er voor de klant achteraf geen verassingen of toeslagen.

J-70

Wietze Zetzema van Waterland Monnickendam is al een paar jaar actief in de sportboot klassen in Nederland. Hij merkt dat er op dit moment weinig doorstroom zit in het wedstrijdzeilen: “Voor veel zeilers is de investering een struikelblok om met een eigen team aan de start te verschijnen. Wij bieden de unieke mogelijkheid – als enige in Europa - om de J-70 flexibel te huren. Wij verzorgen het onderhoud tussen de wedstrijden door, verzekering, ligplaats, en support gedurende de gehele huurperiode. Groot voordeel: het zeilteam heeft vooraf in beeld wat het varen met de boot gaat kosten. Met onze X-35’ers en Melges 24 hebben we hier goede ervaringen mee opgedaan”.

Meer weten? www.waterlandyacht.nl/yacht-charter/onze-schepen/j-70/ of bel Wietze +31 299 652 000

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: