Inschrijvingen Ronde om Texel zijn geopend

Ronde om TexelNadat eerder hoofdsponsor Zwitserleven afhaakte met een bestuurscrisis tot gevolg beloofde het overgebleven bestuur de zeilers vorige maand dat de Ronde om Texel 2013 er moet en zou komen. Die belofte wordt alvast voor een deel waargemaakt want de inschrijvingen zijn zoals beloofd vandaag 15 maart geopend.

Het inschrijven loopt nog niet echt in stijl met de Ronde om Texel website doch is er volgens de organisatie een leuke verrassing in petto voor diegene die zich als eerste inschrijft.

www.roundtexel.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: