Inschrijvingen Ronde om Texel zijn geopend

Ronde om TexelNadat eerder hoofdsponsor Zwitserleven afhaakte met een bestuurscrisis tot gevolg beloofde het overgebleven bestuur de zeilers vorige maand dat de Ronde om Texel 2013 er moet en zou komen. Die belofte wordt alvast voor een deel waargemaakt want de inschrijvingen zijn zoals beloofd vandaag 15 maart geopend.

Het inschrijven loopt nog niet echt in stijl met de Ronde om Texel website doch is er volgens de organisatie een leuke verrassing in petto voor diegene die zich als eerste inschrijft.

www.roundtexel.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: