Inschrijvingen Ronde om Texel zijn geopend

Ronde om TexelNadat eerder hoofdsponsor Zwitserleven afhaakte met een bestuurscrisis tot gevolg beloofde het overgebleven bestuur de zeilers vorige maand dat de Ronde om Texel 2013 er moet en zou komen. Die belofte wordt alvast voor een deel waargemaakt want de inschrijvingen zijn zoals beloofd vandaag 15 maart geopend.

Het inschrijven loopt nog niet echt in stijl met de Ronde om Texel website doch is er volgens de organisatie een leuke verrassing in petto voor diegene die zich als eerste inschrijft.

www.roundtexel.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: