Leef je Droom organiseert Cup in Monnickendam

zeiljacht Leef je DroomOp 18 april organiseert Stichting Leef je Droom de derde LEEF JE DROOM CUP. Dit evenement heeft als doel geld in te zamelen zodat meer chronisch zieke jongeren zeilend hun grenzen kunnen verkennen en verleggen. Vanuit Monnickendam strijden 10 zeiljachten op het Markermeer om de Wisseltrofee. Waterland Yacht Charter heeft tien zeiljachten belangeloos beschikbaar gesteld die door bedrijfs-/teams gezeild kunnen worden.

Kunstenares Jantine Kroeze heeft speciaal voor Leef je Droom een fraaie wisseltrofee gemaakt.

Stichting Leef je Droom heeft een nieuw bestuur en voorzitster Marianne van Iperen zal deze dag het startschot geven, wat tevens symbool zal staan voor de nieuwe Koers van de Stichting.

www.leefjedroom.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: