31ste Garda Optimist Meeting telt 1175 voorinschrijvingen

Garda Optimist MeetingMet nog slechts 10 dagen tot de start van de 31ste Garda Optimist Meeting ziet het ernaar uit dat de 1175 voorinschrijvingen wel eens voor een nieuw zeilrecord gaan zorgen. Het record van vorig jaar met 1055 deelnemers in een enkele zeilklasse werd in 2012 al opgenomen in het Guiness World Record boek.

Het officiële getal van het aantal deelnemers komen we pas te weten op 28 maart, de eerste wedstrijddag.

Vanuit Belgische hoek vinden we Optimist zeiler Miel Verstraete op de meterslange deelnemerslijst.

www.fragliavelariva.it/regatta/1156/view

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: