31ste Garda Optimist Meeting telt 1175 voorinschrijvingen

Garda Optimist MeetingMet nog slechts 10 dagen tot de start van de 31ste Garda Optimist Meeting ziet het ernaar uit dat de 1175 voorinschrijvingen wel eens voor een nieuw zeilrecord gaan zorgen. Het record van vorig jaar met 1055 deelnemers in een enkele zeilklasse werd in 2012 al opgenomen in het Guiness World Record boek.

Het officiële getal van het aantal deelnemers komen we pas te weten op 28 maart, de eerste wedstrijddag.

Vanuit Belgische hoek vinden we Optimist zeiler Miel Verstraete op de meterslange deelnemerslijst.

www.fragliavelariva.it/regatta/1156/view

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: