Melges 24 team Peak Sailing start nieuwe seizoen goed voorbereid

Peak Sailing is het seizoen goed begonnen in de Melges 24. Tijdens twee trainingsstages in Torbole (ITA) heeft het team zich voorbereid op het nieuwe wedstrijdseizoen dat start in de eerste week van april. Met temperaturen ruim boven het vriespunt heeft het team kunnen werken aan boothandeling en snelheid in de verschillende condities.

Met drie nieuwe teamleden was het even wennen, maar met alle ervaring aan boord werden al snel grote stappen gezet. Naast de zeiltrainingen is er ook hard gewerkt in de gym en tijdens besprekingen. Dede De Luca van OneSails International heeft het team vanuit de rubberboot kunnen helpen.

Peak Sailing team - Melges 24:
Marit Bouwmeester (tactics)
Jeroen Hameter (jib trim)
Gerwin Jansen (bow)
Ben Koppelaar (helm)
Mikael Lundh (trim)

Op dit moment is het team net terug in Nederland. Over anderhalve week vliegt het team naar San Remo (ITA) om daar nog een aantal dagen te trainen en vervolgens de Volvo Cup wedstrijd te varen (5-7 april). Uitslagen en updates volgen via Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Peak-Sailing-Melges-24/198914540129688

Nieuwe sponsor
Onlangs is AEZ, bekend van de lichtmetalen velgen, sponsor geworden van Peak Sailing team. AEZ is al langer actief in de zeilsport, onder andere met sponsoring in de RC44, Nederlandse World Sailing Team, het Oostenrijkse Olympische 49er team en de Duitse profzeiler Marcus Wieser.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: