Clinic voor Finn master zeilers als voorbereiding op WK in La Rochelle

Finn masterHet Batavia Sailing Center, Regionaal Trainings Centrum voor Flevoland en omstreken, organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 april a.s. een speciale clinic voor Finn zeilers (masters). De clinic is bedoeld als voorbereiding op het WK in La Rochelle. De training staat onder leiding van Stefan de Vries, zoals bekend een ervaren trainer in de Finn klasse.

Wie deel wil nemen aan deze trainingssessie kan zich per email melden bij stefan@bataviasailingcenter.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Tekst: Joop van Diest

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: