Franck Cammas traint met de Flying Phantom

Franck Cammas en het Groupama Sailing Team hebben de krachten gebundeld met de jongens van Sail Innovation. In de video hierboven zie je Frank Cammas samen met Louis Viat de Flying Phantom gebruiken als testplatform.

Alex Udin, de stichter van Sail Innovation, vertelt ons: “Please find attached first video of Franck Cammas foiling on the Flying Phantom, after a lot of set up and fine tuning we are getting there...
I believe it could revolutionize catamaran sailing and attract more people to this fantastic sport like the parabolic skis did 10 years."

www.sail-innovation.com
www.cammas-groupama.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: