Franck Cammas traint met de Flying Phantom

Franck Cammas en het Groupama Sailing Team hebben de krachten gebundeld met de jongens van Sail Innovation. In de video hierboven zie je Frank Cammas samen met Louis Viat de Flying Phantom gebruiken als testplatform.

Alex Udin, de stichter van Sail Innovation, vertelt ons: “Please find attached first video of Franck Cammas foiling on the Flying Phantom, after a lot of set up and fine tuning we are getting there...
I believe it could revolutionize catamaran sailing and attract more people to this fantastic sport like the parabolic skis did 10 years."

www.sail-innovation.com
www.cammas-groupama.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: