J/80 klasse focust op vier zomerwedstrijden

J/80 Na een succesvolle Grevelingen Cup is het tijd voor de zomer. Om het ook in dit seizoen tegen elkaar op te nemen, heeft het bestuur van de J/80 klasse vier wedstrijden geselecteerd waar de focus op ligt. Het betreft de Y-toren Race op het IJsselmeer (4 – 5 mei), de Almere Regatta (1 – 2 juni), het eerste weekend van de Deltaweek in Zierikzee (29 – 30 juni) en Breskens Sailing (30 aug – 1 sept).

Het doel is om zoveel mogelijk boten naar deze races te krijgen, zodat het bestuur een eigen uitslag of nog beter; een eigen start kan regelen.

Om te inventariseren wie waar naartoe gaat, ontvangen alle schippers (eigenaren) van de J/80 een Datumprikker. Houd dus de mailbox in de gaten. Als je geen uitnodiging voor de datumprikker hebt gekregen dan sta je niet bekend bij de klasse, stuur dan even een mailtje naar ericdezeiler@yahoo.com.

Tekst: Eric Hogervorst

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: