Pré start Demi Clé, eerste 6.50 race van het seizoen

Pré start Demi CléHet klimaat speelt ons parten. Oh, dat wist je al? Morgen, zaterdag start de eerste race van het Tansat 6.50 seizoen. Ze voorspellen meer dan dertig knopen wind. Niet getreurd: we kunnen niet snel genoeg weg zijn, want alles is pico bello en ik ben ready to go.

Eerst even afwachten wat de wedstrijdorganisatie beslist. Of de start morgenvoormiddag zal plaatshebben of wanneer de storm het hevigst is, is onduidelijk. Spanning.

Of toch niet: ik ben nooit zo goed voorbereid geweest. Technisch, mentaal, strategisch. En ook co-schipper Amaury François staat op scherp.

We gaan ervoor. ‘Plein tube’.
Fijn dat jullie mij volgen,

Bert Bossyns

www.demi-cle.com/actualites-6.50-14-4.html

Auteur:

  • Pit De Jonge

    Pit De Jonge is letterlijk in een scheepsnest geboren. Hij freelancet sinds 1979 als foto- en tekstjournalist of commentator voor binnen- en buitenlandse media. De focus is steeds het water met als thema’s -sport,-recreatie, -toerisme, -competitie,-erfgoed en -economie. Als Ship to Shore verzorgt hij sinds 1987 de communicatie van een brede waaier aan watergerelateerde evenementen en organisaties. 

Voor u geselecteerd: