Delta Lloyd Regatta komt met nieuwe race format (video)

Delta Lloyd RegattaDe Delta Lloyd Regatta, die van 21 tot 25 mei gezeild wordt vanuit Medemblik, komt met een gloednieuwe race format. In het kort betekent dit kortere maar meer races per dag. Een kwalificatie serie, een finale serie met daarop volgend een finale race met 6 boten in plaats van 10. Een goede illustratie zie je in de promo film onderaan dit bericht.

De Delta Lloyd Regatta is altijd al een innovatieve zeilwedstrijd geweest en laat de 2013 editie deze naam zeker niet ontgaan. Nu ook onderdeel van de goed georganiseerde Eurosaf Champions Sailing Cup wil men de kans zeker niet onbenut laten om de zeilsport te verbeteren.

  • Live Track & Trace op elke wedstrijdbaan
  • Via de website te volgen in 2D en 3D
  • Terugspoel functie van de livebeelden na de finish
  • De nieuwe race format

Met deze innovaties wil de Delta Lloyd Regatta het thuiswater blijven voor menig wedstrijdzeiler maar wil het dit jaar ook nog spannender en leuker maken. De Sailors Home brengt dit jaar ook weer een DJ en live muziek. Het zal the place to be worden tijdens het evenement.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: