YSY Ronde om Noord-Holland dit jaar in de shorthanded competitie en merkenklassement

Ronde om Noord-Holland Komend weekend verwachten wij grote drukte op de Ronde om Noord-Holland website! Uw boot is dan misschien nog niet zeilklaar, maar met de beloofde zomerse temperaturen krijgt u vast heel veel zin in een fantastisch zeilseizoen en daarin mag het Rondje niet ontbreken. Dus schrijft u dit weekend nog in voor dit niet te missen evenement op 14 en 15 juni.

Nieuw: Shorthanded competitie
Dit jaar is de YSY Ronde om Noord-Holland toegevoegd aan de Shorthanded Competitie 2013. Voor details zie NOR 2013.

Nieuw: Merkenklassement
De Stichting YSY Ronde om Noord-Holland heeft dit jaar de merkenclubs uitgenodigd om binnen de Ronde een merken klassement te verzeilen.
Wij menen met deze aanpak de merkenclubs de mogelijkheid te bieden hun wedstrijdprogramma te verrijken en het competitieplezier te verhogen. De organisatie verhoogt hiermee de bekendheid van de Ronde en wellicht het aantal deelnemers. X-yachts heeft zich, evenals vorig jaar, al aangemeld voor hun merkenklassement. Inmiddels hebben meer klasses een oproep gedaan onder hun zeilers om dit voorbeeld te volgen. Deelnemers kunnen hun deelname aan het merkenklassement opgeven bij inschrijving.

Liggelden inclusief
De liggelden voor Muiden en IJmuiden zitten in het inschrijfgeld!
Aanbod Marina Seaport IJmuiden:
Na afloop van de Ronde mag u een week gratis blijven liggen in Marina Seaport.

Walprogramma:
Het walprogramma in IJmuiden biedt van 16.00 uur tot 18.00 uur, muziek, micro-magic wedstrijdjes, steigerbier en haring op de steigers.

http://rnh.ysy.nl

Tekst: Renée Timmermans, voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: