Bolster Teamrace Knockout 2013 video

Zaterdag 20 april werd de derde Bolster Teamrace Knockout wedstrijd gezeild vanuit Marina Muiderzand. Deze zeilwedstrijd met hoog spektakel gehalte bracht de top uit de F18 wereld aan de start. Een blauwe hemel en windstoten tot 20 knopen, wat moet je nog meer hebben als catamaran zeiler. Ook het publiek heeft er van genoten. Voor diegene die er niet bij konden zijn hierboven de video met een korte samenvatting.

Lees ook ons volledig wedstrijdverslag: www.clubracer.be/2013/4/23/spectaculaire-derde-editie-bolster-teamrace-…

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: