Bolster Teamrace Knockout 2013 video

Zaterdag 20 april werd de derde Bolster Teamrace Knockout wedstrijd gezeild vanuit Marina Muiderzand. Deze zeilwedstrijd met hoog spektakel gehalte bracht de top uit de F18 wereld aan de start. Een blauwe hemel en windstoten tot 20 knopen, wat moet je nog meer hebben als catamaran zeiler. Ook het publiek heeft er van genoten. Voor diegene die er niet bij konden zijn hierboven de video met een korte samenvatting.

Lees ook ons volledig wedstrijdverslag: www.clubracer.be/2013/4/23/spectaculaire-derde-editie-bolster-teamrace-…

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: