Marit Bouwmeester neemt koppositie over in de Laser Radial klasse

Marit BouwmeesterIn het Zuid Franse Hyères heeft de Nederlandse zeilster Marit Bouwmeester de koppositie in de Laser radial klasse overgenomen van de Finse Tenkanen. De zeilster van de Delta Lloyd Kernploeg, die naar Hyères is gekomen om wedstrijdritme op te doen heeft, met nog twee dagen te gaan, zicht op de eindoverwinning.

Marit Bouwmeester zei na afloop:
“Het was niet de planning om voor goud te gaan. Ik dacht na een lange break probeer ik eerst zo snel mogelijk op mijn oude niveau te komen. Ik had geen idee hoe het zou gaan. Ik kan ze goed bijhouden, de wedstijden goed meevaren. Ik vaar hier solid heel basic, niets spectaculairs, maar blijkbaar is dat genoeg. Het zou wel leuk zijn om met een overwinning te beginnen.”

Klassement Laser Radial
1. Marit Bouwmeester, NED 7
2. Alison Young, GBR 13
3. Tuula Tenkanen, FIN, 13

9. Plasschaert Emma, BEL
16. Caren Niezen, NED 62
18. Daphne van der Vaart, NED 70

http://swc.ffvoile.com/

Tekst: Simon Keijzer

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: