Wiebel Sailing heeft zeilrecord ambities

Een nieuw Nederlands zeilrecord project is gestart onder de naam Wiebel Sailing. Het ontwerp moet een combinatie worden van de bekende Sailrocket en het windsurfen. Het grote verschil met de Sailrocket is dat de Wiebel Sailing overstag kan gaan. In bovenstaande video kan je alvast hun schaalmodel aan het werk zien.

Walter Hart is de bezieler van dit project en trekt de kar. Hij heeft de opleiding Civiele Techniek van de TU Delft genoten en is een autoriteit in Nederlandse en Europese patentaanvragen. Ook adviseert Walter Hart regelmatig bedrijven actief in de maritieme sector.

Meer weten en een presentatie van het volledige team vind je op www.wiebel-sailing.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: