Oracle Team USA AC72 #2 lijkt op een winnaar

Geduld is een schone deugd voor Oracle Team USA. Na twee dagen bang afwachten krijgen ze eindelijk groen licht om hun gloednieuwe AC72 catamaran te testen. Tijdens de eerste zeiltest in de baai van San Francisco had ze geen enkele moeite om met beide drijvers los te komen van het wateroppervlak. De flex tussen beide drijvers lijkt ook verdwenen te zijn.

Het ziet er op het eerste zicht naar uit dat Oracle Team USA met hun tweede en sterk verbeterde AC72 catamaran een winnaar in huis hebben gehaald.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: