Oracle Team USA AC72 #2 lijkt op een winnaar

Geduld is een schone deugd voor Oracle Team USA. Na twee dagen bang afwachten krijgen ze eindelijk groen licht om hun gloednieuwe AC72 catamaran te testen. Tijdens de eerste zeiltest in de baai van San Francisco had ze geen enkele moeite om met beide drijvers los te komen van het wateroppervlak. De flex tussen beide drijvers lijkt ook verdwenen te zijn.

Het ziet er op het eerste zicht naar uit dat Oracle Team USA met hun tweede en sterk verbeterde AC72 catamaran een winnaar in huis hebben gehaald.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: