Open Noordzeekampioenschap start op 27 en 28 april

Open NoordzeekampioenschapDe eerste Belgische regatta van het jaar 2013 voor zeegaande kajuitzeiljachten wordt georganiseerd door de clubs WSKLuM en de KYCN van Nieuwpoort. De Nieuwpoort Sailing Weekend is de eerste zeilwedstrijd van het Open Noordzee Kampioenschap en een goede voorbereiding op de Dover Strait Race van 9 mei 2013.

De Nieuwpoort Sailing Weekend staat niet enkel open voor boten gemeten volgens de IRC handicap formule maar ook voor zeiljachten met een Cruiser Rating (CR) meetbrief.

Het wedstrijdcomité zal voor de CR klasse geen windward-leeward banen uitleggen maar wel verschillende typen van banen met vaste boeien.

Wenst u een gratis ligplaats vergeet dan niet te reserveren zoals gevraagd in het inschrijvingsformulier. IRC klassen vlaggen kunnen ter plaatse bekomen worden tegen een waarborg.

Inschrijvingen via www.wsklum.be (website anno 1999 alert)

Bron: VYF

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: