Elvstrøm Sails: Epex technology exposed (video)

Ooit al willen weten hoe een laminaat zeil ontworpen en gefabriceerd wordt? We bezochten voor u de grootste zeilmakerij van Europa. Maxim van Pelt, de Elvstrøm sails dealer voor de Benelux, nam ons mee naar het hoofdkwartier in Aabenraa te Denemarken. Nog nooit kreeg u zo'n uitgebreide rondleiding achter de schermen, incl. de top notch Epex productiehal. Wij volgden een zeil vanaf de bestelling tot het moment van de oplevering.

www.elvstromsails.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: