Elvstrøm Sails: Epex technology exposed (video)

Ooit al willen weten hoe een laminaat zeil ontworpen en gefabriceerd wordt? We bezochten voor u de grootste zeilmakerij van Europa. Maxim van Pelt, de Elvstrøm sails dealer voor de Benelux, nam ons mee naar het hoofdkwartier in Aabenraa te Denemarken. Nog nooit kreeg u zo'n uitgebreide rondleiding achter de schermen, incl. de top notch Epex productiehal. Wij volgden een zeil vanaf de bestelling tot het moment van de oplevering.

www.elvstromsails.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: