Elvstrøm Sails: Epex technology exposed (video)

Ooit al willen weten hoe een laminaat zeil ontworpen en gefabriceerd wordt? We bezochten voor u de grootste zeilmakerij van Europa. Maxim van Pelt, de Elvstrøm sails dealer voor de Benelux, nam ons mee naar het hoofdkwartier in Aabenraa te Denemarken. Nog nooit kreeg u zo'n uitgebreide rondleiding achter de schermen, incl. de top notch Epex productiehal. Wij volgden een zeil vanaf de bestelling tot het moment van de oplevering.

www.elvstromsails.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: