YSY Ronde om Noord Holland preview

  • Author: Ice
    Date: di, 14/05/2013 - 17:55

YSY Ronde om Noord HollandDe 17de editie van de YSY Ronde om Noord Holland wordt dit jaar gehouden op 14 en 15 juni. De wedstrijdorganisatie belooft een gezellig walprogramma, haring, bier, muziek op de steiger en zelfs mooi weer. Aansluitend aan de Ronde mogen deelnemers een week gratis liggen in Marina Seaport.

Voor de enkeling die de YSY Ronde om Noord-Holland nog niet kent: het is een toertocht met wedstrijdelementen (of andersom) die jaarlijks gezeild wordt over Markermeer, IJsselmeer, Westelijke Wadden en Noordzee. Gestart wordt vanuit Muiden en de route loopt via Enkhuizen, Kornwerderzand en Den Helder waarna in IJmuiden wordt gefinisht.

Het grootse feest in IJmuiden ter afsluiting draagt zeer bij tot de bekendheid van de YSY Ronde om Noord-Holland. De YSY Ronde om Noord-Holland wordt georganiseerd door de Stichting YSY Ronde om Noord-Holland in nauwe samenwerking met de YSY en met steun van de sponsoren.

Inschrijven via: http://rnh.ysy.nl/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: