Vuurschepenrace aanstaande dinsdag van start

VuurschepenraceAanstaande dinsdag om 19.00 uur klinkt het het startschot voor de 110 mijl lange Vuurschepenrace. Ruim 50 schepen zullen deze nog wat frisse offshore wedstrijd ondernemen als eerste onderdeel van de Delta Lloyd North Sea Regatta 2013!

Sportwethouder Karsten Klein vaart mee aan boord van de IJsvogel en reikt op zondagmiddag na afloop van de beide offshore races de prijzen uit.

Vanaf de Estrella zal de vloot worden “weggeschoten” door Mw. Annette Reijersen van Buuren, manager strategie en merk van Delta Lloyd. Aan boord bevinden zich genodigden van Jachtclub Scheveningen, vrijwilligers en “uitzwaaiers” van de bemanningsleden.

Meer nieuws op www.nsr.nl

Tekst: Frans Sluyters
Foto: start Vuurschepenrace 2012

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: