Delta Marina Cup wordt jaarlijks terugkerend zeilevenement

Delta Marina CupOp 8 september 2012 is in Kortgene de Delta Marina Cup gevaren op het Veerse Meer. Dit is een zeilwedstrijd georganiseerd door enthousiaste medewerkers van Delta Marina voor zeilers in diverse klassen. Vanwege het grote succes van vorig jaar is er uiteraard besloten om de Delta Marina Cup een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden. 31 augustus 2013 staat de 2de editie van de Delta Marina Cup ingepland.

De Delta Marina Cup is een zeilwedstrijd die voor iedereen toegankelijk is. Of je nu een snel jacht hebt of een iets minder snelle. Een grote boot of een kleine, iedereen kan mee doen aan deze Cup. Op basis van handicap wordt er namelijk een uitslag bepaald. Dit maakt de wedstrijd extra spannend! Wel worden de schepen in 2 categorieën ingedeeld en wordt er in 2 verschillende klassen gestart.

Voorafgaande aan de wedstrijd wordt er in de feesttent aan de haven van Delta Marina een stevig ontbijt (eieren met spek!) geserveerd voor de crew. In deze zelfde tent kunt u ’s avonds de prijsuitreiking bijwonen met aansluitend een lekkere maaltijd. Als afsluiting van deze leuke dag kunt u zich aanmelden voor een goed verzorgde maaltijd incl. 1 consumptie voor een kleine prijs. Halverwege de avond wordt de feestvreugde vergroot door live muziek!

Wil je je aanmelden voor dit evenement? Stuur dan een e-mail naar inschrijving@deltamarina.nl

Tekst: Diana de Graaf

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: