100 Mijl: Record zetten?

100 MijlDe 100 Mijl (solo of doublehanded te varen) komt er weer aan en dat is een ideale manier om ff lekker te knallen in een weekend (8 juni) met de mogelijkheid om een record te vestigen. De snelste tijd tot nog toe was de Moonpalace (Class 40) in 2009. Zij deden er 11 uur en 9 minuten over. Er staan ondertussen meer dan 30 schepen op de lijst deelnemers, vorig jaar deed een vergelijkbaar aantal schepen mee met de race. Toen was de snelste tijd ruim 15 uur (3 uur boven het record). Dat moet sneller kunnen! Wie meldt zich aan?

Aanmelden kan via www.100mijl.nl

De 100 Mijl wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Shorthanded.nl ism de Yachtclub Seaport IJmuiden.

En ook dit jaar is de 100 Mijl weer onderdeel van de Shorthanded Competitie.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: