Open Zeilboten weekend in Bruinisse

Open Zeilboten weekendOm onze collega’s van de oude media (De Waterkampioen) te helpen met de nobele taak om vers bloed en jong geweld naar de zeilsport te trekken, maken wij hier compleet belangeloos en uiterst efficiënt (want zo zijn we nu eenmaal) melding van een leuk evenement. Op zaterdag 29 en zondag 30 juni liggen in de jachthaven van Bruinisse tientallen open zeilboten klaar. Het hele weekend kan je gratis het water op bijgestaan door ervaren instructeurs.

Open zeilboten voor beginners, sportieve skiffs, optimisten, gennaker boten met dubbele trapeze, open zwaardboten en kielboten, ze zijn allemaal beschikbaar tijdens het Grote Waterkampioen Open Zeilboten Uitprobeer Weekend. Je kan dus gratis je favoriete open zeilboot komen uitproberen.

Meer weten: www.anwbwatersport.nl/waterkampioen/lezersevenementen/2012/openzeilbote…

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: