40 mijl van Bru - Nog maar 40 plaatsen vrij

40 mijl van BruVeel doublehanded teams namen het zekere voor het onzekere en schreven zich al in voor de Tele2 – 40 mijl van Bru. De teller staat nu op een indrukwekkend aantal deelnemers, namelijk 135. Wacht dus niet langer en schrijf je ook in voor deze leuke doublehanded zeilwedstrijd op de Grevelingen. Save the 40 mijl date: 25 mei 2013.

Er is plaats voor 175 boten in ongemeten, gemeten en eenheidsklassen. De Stichting 40 mijl van Bru zet op dit moment de laatste puntjes op de i om er voor iedereen een onvergetelijk weekend van te maken. De nieuwe site gaat binnenkort online, inclusief de wedstrijdbepalingen en banen voor 25 mei. De wedstrijdcommissie verwerkt iedere dag nieuwe inschrijvingen en het nieuwe 40 MIJL magazine ligt bijna bij de jachthavens en trouwe sponsoren.

Heeft u zin in een sportieve doublehanded uitdaging op de Grevelingen? Met daarbij een ontzettend gezellig weekend met alles erop en eraan? Wacht dan niet langer en ga snel naar http://40mijlvanbru.nl/ voor meer informatie en het inschrijfformulier. Mis deze uitdagende wedstrijd vooral niet.

Tekst: Adeline

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: