Batavia Regatta maakt dankbaar gebruik van Delta Lloyd Sailing Service

Delta Lloyd Sailing ServiceDit jaar wordt door de organisatie van de Batavia Regatta, de EUROSAF 2K Clubkampioenschappen Teamzeilen, gebruik gemaakt van de Delta Lloyd Sail Service. Dat betekent dat gebruik kan worden gemaakt van, in dit geval, goede RIBS, portofoons en boeien. Een welkome aanvulling op het evenement dat kwaliteit nastreeft in de wedstrijdorganisatie.

Met de Delta Lloyd Sail Service voegt Delta Lloyd een nieuw onderdeel toe aan haar sponsorpakket. De Sail Service is een dienst die Delta lloyd aanbiedt aan zeilverenigingen, organisaties en evenementen om het zeilen tot in de haarvaten van de sport te stimuleren. Honda is de official supplier van deze dienst.

De Sail Service bestaat uit twee onderdelen: 1. De Regatta service en 2. De Youth service. De regatta service biedt alle hardware (RIBS, Porto’s, Boeien, vlaggen etc) en mensen (wedstrijdleiding, drivers) om een professionele regatta te organiseren. Er worden dus materialen geleverd en de mensen die de materialen gebruiken om de regatta te organiseren.

De youth service is er op gericht kinderen in contact te brengen met de watersport. De youth service levert optimisten, kano’s, waterballen en tubes. Met de tubes wordt een stuk water afgezet zodat de kinderen daarbinnen veilig kunnen experimenteren met wind en water. Ook hierbij geldt: de Sail Service levert naast de hardware ook de mensen die de kinderen begeleiden bij hun eerste stap op het water. Voor de Sail Service wordt ¼ van de kosten doorberekend aan de vereniging, event etc. De overige kosten, incl.onderhoud en opslag, worden door DeltaLloyd gedragen.

Met dit initiatief wil Delta Lloyd aan de ene kant de zeilsport stimuleren (door jonge kinderen in aanraking te laten komen met de sport) en aan de andere kant verder professionaliseren (door de kennis van de regatta service te delen met de verenigingen die er gebruik van maken).

Niet alleen het Batavia Sailing Center in Lelystad maar ook Delta Lloyd zelf is erg blij met de nieuwe samenwerking: "Delta Lloyd is trots dat ook voor de EUROSAF 2K Clubkampioenschappen Teamzeilen de Sail Service wordt ingezet. We verwachten een spectaculair evenement en wensen de organisatie heel veel succes!"

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: