Grevelingencup winterserie data 2013/2014 zijn gekend

Grevelingencup winterserieTijdens het natte zeilen in de zomer, voorbereidend op een droge en zonnige winter. De data voor de nieuwe serie van de winterwedstrijden van de Grevelingencup zijn bekend. Wederom startend in oktober, varen we maandelijks een dag wedstrijden tot de finale in maart.

De inschrijvingen zullen gedurende de zomer geopend worden, bericht hierover zal volgen op ClubRacer.

Stichting Grevelingencup heeft er weer enorm veel zin in en we kijken uit naar een mooie heldere winter, met veel wind en mooie zeildagen. Voor nu een behouden vaart en tot september. Voor vragen over het evenement zijn we bereikbaar via info@grevelingencup.nl

Alle Grevelingencup winterserie 2013/2014 data: www.clubracer.be/wedstrijdkalender/grevelingencup-winterserie

Tekst: Wouter Kop

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: