William De Smet derde op de Europa Cup te Hoorn

William De SmetVan 31 mei tot en met 2 juni werd er in Hoorn (NED) de Europa Cup gevaren. Het VYF-Team verscheen aan de start in de Laser Radial Klasse en wist een podiumplaats te bemachtigen. In een deelnemersveld van 111 zeilers uit 15 verschillende landen behaalde de Belgische zeiler William De Smet een 3e plaats overall en een 2e plaats U19.

De Belgen Max Slap, Kevin Bonnevie en Bob Verhaagen eindigden in de top-10 van de Silver vloot.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: