ClubRacer met zeilvakantie

zeilvakantie SchotlandBeste ClubRacers, het is stil op ClubRacer de laatste dagen. We zijn op zeilvakantie. Op dit ogenblik liggen we met de RepoMan in een haventje in Noord Engeland onderweg naar Schotland. Voor artikels zijn we dus afhankelijk van een ietwat fatsoenlijke Internet verbinding (wat moeilijker en moeilijker zal worden vrezen we) én van inzendingen van onze correspondenten.

Half augustus mogen jullie ons terug verwachten met de horizon in de ogen, wakker, uitgerust en snedig als nooit tevoren. Zeil ze!

www.repoman.be

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: