Swan European Regatta 2013 (video)

Spannende strijd tijdens het Swan 45 wereldkampioenschap. No Limits van Rientz Bol (NED) aan de leiding met gelijke punten. Samantaga van Phillppe Moortgat en Patrick Van Heurck (BEL) volgt en VanUden van Harm Tiddens (NED) is voorlopig derde in het tussenklassement.

http://www.nautorswan.com/club-swan/racing

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: