Swan European Regatta 2013 (video)

Spannende strijd tijdens het Swan 45 wereldkampioenschap. No Limits van Rientz Bol (NED) aan de leiding met gelijke punten. Samantaga van Phillppe Moortgat en Patrick Van Heurck (BEL) volgt en VanUden van Harm Tiddens (NED) is voorlopig derde in het tussenklassement.

http://www.nautorswan.com/club-swan/racing

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: