34ste America's Cup: de Louis Vuitton Cup races starten nu zondag!

Zondag 7 juli starten de Louis Vuitton Challenger series met Luna Rossa en Team Nieuw Zeeland (ETNZ) als eerste in Round Robin 1. Tenminste als Luna Rossa schipper Max Sirena geen roet in het eten gooit want hij wil voor de eerste race gehoord worden door de internationale jury over een klacht die hij ingediend heeft met betrekking tot de Safety Rules. Zaterdag beslist Max Sirena of ze zondag varen. Dinsdag komt Artemis in actie tegen ETNZ.

De Louis Vuitton Cup halve finale starten op 6 augustus en de finale op 17 augustus.

De winnaar van de Louis Vuitton Cup mag het opnemen tegen Oracle in de 34ste America's Cup die start op 7 september.

De complete Louis Vuitton Cup zeilkalender kan je in de bijlage downloaden.
De live uitzendtijden vind je op www.americascup.com/en/news/3/news/16189/americas-cup-racing-set-for-li…

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: