Open inschrijving voor Grevelingencup evenementen

GrevelingencupVanaf dit begin augustus zijn de inschrijvingen voor de Grevelingencup evenementen van de komende periode geopend. Zowel voor de Winterserie 2013/2014 als de 4 Windstreken Regatta kan men zich nu inschrijven via de website.

21 september zal de 4 Windstreken Regatta gevaren worden. Deze wedstrijd is eigenlijk dé regatta waarin alle vaardigheden van een goede zeiler samenkomen. Vanuit Marina Port Zélande deden in 2012 al een groot veld double handed teams mee en ook dit jaar wordt een enthousiaste groep zeilers verwacht.

Daarnaast start vanaf 13 oktober de Grevelingencup Winterserie 2013/2014, het grootste winterzeil evenement van de BeNeLux. Hierin vaart men maandelijks (6 maanden). Een evenement dat mede dankzij het ongedwongen en sportieve karakter een succes is geworden. Met de vele verschillende klasses is er voor iedereen wat wils. De ORC of eenheidsklasses voor de doorgewinterde up-down-zeilers en de toer of toer-S (met spi) klasses voor de gevorderde navigators. Zo wordt er altijd gevaren in sportieve sferen en met de saamhorigheid van echte winterzeilers.

Inschrijvingen voor beide evenementen zijn welkom en worden vanaf nu ontvangen via de website www.grevelingencup.nl. Hierbij vult u zowel het aanmeldingsformulier, als het ratingformulier in. Het ratingformulier is nodig om uw boot te kunnen indelen in een passende klasse met vergelijkbare boten.

De eerste inschrijvers zijn reeds geregistreerd en kunnen zich gaan bezighouden met de voorbereidingen en trainingen voor de winterwedstrijden, of natuurlijk rustig verder richten op de vakantie en de mooie zomer.

De organisatie van stichting Grevelingencup ontvangt u graag op een van haar evenementen vanuit Marina Port Zélande. Marina Port Zélande die dit jaar wederom alle deelnemende schepen van passende ligplaatsten voorziet gedurende de gehele winter.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: