Europees kampioenschap Melges 24 morgen van start

Waterland Yacht Charter Melges 24Nog enkele uren aftellen en de Melges 24 battle in Medemblik begint. De 70 teams zijn na een paar dagen acclimatisatie, training, tuning, metingen en een practise race klaar voor de strijd. Morgen om 11u is de eerste start voorzien en daarna zullen de eerste resultaten van het Magic Marine Melges 24 European Championship in de archieven geschreven worden.

De eerste race morgenvroeg zal in een sterke zuidwesten wind gezeild worden die zal afnemen in de namiddag.

Het Europees kampioenschap Melges 24 wordt georganiseerd door de Royal Yacht Club Hollandia.

De races en resultaten zijn te volgen via http://melges24europeans13.com
Meer weten over de Melges 24: www.melges24.com

Fiona Brown bezorgde ons op de valreep mooie shots van de practise race vandaag.

EK Melges 24Europees kampioenschap Melges 24EK Melges 24

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: