2de editie van de Delta Marina Cup op het Veerse Meer

Delta Marina CupOp 31 augustus 2013 start de 2de editie van de Delta Marina Cup op het Veerse Meer. De Delta Marina Cup is een zeilwedstrijd op het Veerse Meer die voor iedereen toegankelijk is. Of je nu een snel jacht hebt of een iets minder snelle. Een grote boot of een kleine, iedereen kan mee doen aan deze Cup. Op basis van handicap wordt er namelijk een uitslag bepaald. Dit maakt de wedstrijd extra spannend! Wel worden de schepen in 2 categorieën ingedeeld en wordt er in 2 verschillende klassen gestart.

Kosten zijn € 25,- per boot.

Voorafgaande aan de wedstrijd wordt er in de feesttent aan de haven van Delta Marina een stevig ontbijt geserveerd voor de crew.
In deze zelfde tent kunt u ’s avonds de prijsuitreiking bijwonen met aansluitend genieten van gekookte mosselen of een nasi maaltijd. Kosten zijn € 10,- per persoon en € 5,- per kind (kindermenu met frietjes en een snack) (3t/m 12 jaar).

Halverwege de avond wordt de feestvreugde vergroot door muziek!
Meld je nu aan voor dit leuke evenement!!
Stuur een e-mail naar inschrijving@deltamarina.nl en vraag naar de inschrijfformulieren.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: