VIDEO: Gaat "All Is Lost" de beste zeilfilm ooit worden?

All Is Lost

Gaan Robert Redford en filmmaker J.C. Chandor met "All Is Lost" ons een zeilfilm geven die wij zeilers nooit meer gaan vergeten? De aura rond de film is alvast goed want "All Is Lost" heeft dit weekend op het filmfestival van Deauville de juryprijs gewonnen. J.C. Chandor levert met "All Is Lost" zijn derde speelfilm af.

In 2011 maakte hij het veelbesproken drama "Margin Call", met Kevin Spacey in de hoofdrol, over een bank tijdens de eerste 24 uur van de huidige economische crisis. Ook een aanrader. Voor diegene die niet kunnen wachten: All Is Lost komt op 25 oktober uit in de Verenigde Staten. Vanaf 7 november draait hij in de Belgische zalen.

All Is Lost

Spoiler: Tijdens een soloreis met een 39 voet zeiljacht ergens diep in de Indische Oceaan komt een zeiler (Robert Redford) in aanvaring met een drijvende container. Zijn boot maakt water en al gauw valt alle elektronica en navigatieapparatuur uit. Zonder het te weten zeilt hij in het pad van een fameuze storm...

De meedogenloze zon, een slinkende voorraad voedsel en rondzwemmende haaien zorgen ervoor dat de situatie steeds nijpender wordt.  

All is Lost Official Trailer video:

Foto's © IMdb

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: