America's Cup finale - race 6 en 7

Live: America's Cup race 6 tussen Team New Zealand en Oracle Team USA om 22u10 onze tijd. Race 7 start om 23u10. Tussenstand op dit moment is 4-0 voor TNZL. Het zou binnen vijf races kunnen afgelopen zijn maar dat hopen we stiekem niet want de duels zijn super spannend.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: