Witte rook bij Ronde om Texel - Nieuw bestuur bekend

Witte rook In de bestuurssamenstelling van De Stichting Ronde om Texel hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden. Zo is Willem Hemelraad gekozen tot nieuwe voorzitter van de Ronde om Texel. De Ronde om Texel is met deze hernieuwde samenstelling van het bestuur en de ondersteuning vanuit de Raad van Advies klaar voor de toekomst.

Bestuur
Hemelraad, voorheen verantwoordelijk voor veiligheid, vult de positie in die vacant was geworden. Hemelraad wordt in zijn dagelijkse werkzaamheden als voorzitter bijgestaan door de volgende bestuursleden:
René Daleman - Penningmeester
Ina van Gils - Secretaris

Daarnaast bestaat het bestuur uit de volgende leden:
Peter Braam - Strand
Jacob Kooiman - Transport
Robert Lelieveld - Veiligheid
Jeroen Romkema - Wedstrijd

Nieuw in deze samenstelling is Robert Lelieveld die de positie van Hemelraad overneemt en Jacob Kooiman die Bert Dros vervangt. Zowel Lelieveld als Kooiman waren reeds de afgelopen jaren betrokken bij de organisatie van de Ronde.

Raad van Advies
Het bestuur van de Ronde wordt in haar taken ondersteund door de Raad van Advies, bestaande uit:
Robbert de Jong - Voorzitter
Aad van Gils - Secretaris
Marc van Rijsselberghe - Lid

Klaar voor de toekomst
Hemelraad laat weten uit te kijken naar zijn uitdaging als voorzitter: “Gezamenlijk met de rest van het bestuur en met de steun van de vele vrijwilligers en sponsors die de Ronde een warm hart toedragen kijk ik nu al uit naar de 37e Ronde om Texel.”

De Ronde om Texel wordt in 2014 gezeild op zaterdag 28 juni. Het bestuur gaat zich samen met de ruim 600 vrijwilligers en alle andere betrokkenen inzetten om ook van de 37e editie van ’the biggest catrace of the world’ een grandioos zeilspektakel te maken.

Tekst: Simon Keijzer
Foto: Jasper van Staveren

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: