America's Cup finale - race 8 en 9

Emirates Team New Zealand aan de leiding met 6-0 na het winnen van race 6 met 47 seconden en race 7 met méér dan een minuut voorsprong op Oracle Team USA. De winnaar van de 34ste America's Cup is diegene die het eerst 9 punten scored. Voor de Kiwi's betekent dat nog 3 races winnen en voor Oracle 10. Bekijk hier vanavond race 8 en 9 live vanaf 22u10 onze tijd.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: