America's Cup finale - race 8 en 9

Emirates Team New Zealand aan de leiding met 6-0 na het winnen van race 6 met 47 seconden en race 7 met méér dan een minuut voorsprong op Oracle Team USA. De winnaar van de 34ste America's Cup is diegene die het eerst 9 punten scored. Voor de Kiwi's betekent dat nog 3 races winnen en voor Oracle 10. Bekijk hier vanavond race 8 en 9 live vanaf 22u10 onze tijd.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: