America's Cup finale - race 8 en 9

Emirates Team New Zealand aan de leiding met 6-0 na het winnen van race 6 met 47 seconden en race 7 met méér dan een minuut voorsprong op Oracle Team USA. De winnaar van de 34ste America's Cup is diegene die het eerst 9 punten scored. Voor de Kiwi's betekent dat nog 3 races winnen en voor Oracle 10. Bekijk hier vanavond race 8 en 9 live vanaf 22u10 onze tijd.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: