Q- CUP: 5de manche nu zondag15 september in de Brugse Zeil-en YachtClub

Q- CUPNu zondag 15 september gaat reeds de vijfde manche door van onze jaarlijkse Q-cup. Dit is een recreatieve wedstrijdcircuit voor optimistzeilertjes. Vorig weekend was de Q-cup te gast in de Watersport Oostende Spuikom-club. Maar liefst 49 zeilertjes kwamen aan de startlijn. Met zo een goeie 3 Beaufort werden 4 manches afgewerkt.

Bravo aan alle dappere zeilers en dank aan de clubs WOS, WVD Mechelen, ZSC Broechem en ZC Harelbeke voor de fijne samenwerking.

Er zijn nog manches in VVW Inside te Oostende, VVW Turnhout, RYCB op het Galgenweel Antwerpen, NWV Berlare en de finale wordt het weekend van 19 oktober gezeild te RBSC Heusden.

Alles verloopt in een aangename en ontspannen sfeer! En dankzij onze sponsors Van Laer Sailing, Fun en Hama zijn er mooie prijzen te winnen. Aarzel niet en schrijf je in of kom eens een kijkje nemen!

Nog te zeilen Q-Cup's:
15 september 2013 BZYC
22 september 2013 VVW Inside
29 september 2013 VVW Turnhout
5 oktober 2013 RYCB Galgenweel Antwerpen
13 oktober 2013 NWV Berlare
19 oktober 2013 FINALE RBSC Heusden
20 oktober 2013 reserve FINALE RBSC Heusden

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: