America's Cup finale - race 10 en 11

De 34ste America's Cup krijgt weer vervolg vandaag. De wind is zoals afgelopen zondag vrij sterk in de baai van San Francisco, 20 tot 25 knopen met windvlagen. De sterke eb tij zal ook niet helpen bij de windlimieten. De tweede race vandaag hangt dus zoals op zondag aan een zijden draadje. Volg de race hier met ons mee live!

De start van race 10 is voorzien om 22u10 onze tijd. Race 11 is normaliter om 23u10.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: