America's Cup finale - race 10 en 11

De 34ste America's Cup krijgt weer vervolg vandaag. De wind is zoals afgelopen zondag vrij sterk in de baai van San Francisco, 20 tot 25 knopen met windvlagen. De sterke eb tij zal ook niet helpen bij de windlimieten. De tweede race vandaag hangt dus zoals op zondag aan een zijden draadje. Volg de race hier met ons mee live!

De start van race 10 is voorzien om 22u10 onze tijd. Race 11 is normaliter om 23u10.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: