America's Cup finale - race 10 en 11

De 34ste America's Cup krijgt weer vervolg vandaag. De wind is zoals afgelopen zondag vrij sterk in de baai van San Francisco, 20 tot 25 knopen met windvlagen. De sterke eb tij zal ook niet helpen bij de windlimieten. De tweede race vandaag hangt dus zoals op zondag aan een zijden draadje. Volg de race hier met ons mee live!

De start van race 10 is voorzien om 22u10 onze tijd. Race 11 is normaliter om 23u10.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: