America's Cup finale - race 12 en 13

Vandaag kan het gedaan zijn, ETNZ hoeft nog maar één race te winnen om de America's Cup mee naar huis te nemen. De windvoorspelling ziet er voor de eerste race goed uit: 15-18 knopen wind met windvlagen. Dezelfde situatie zoals gisteren en de tweede race wordt een twijfelgeval indien nog nodig. Kijk live om 22u15 de start van race 12 en race 13 om 23u15 (onze tijd).

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: