America's Cup finale - race 12 en 13

Vandaag kan het gedaan zijn, ETNZ hoeft nog maar één race te winnen om de America's Cup mee naar huis te nemen. De windvoorspelling ziet er voor de eerste race goed uit: 15-18 knopen wind met windvlagen. Dezelfde situatie zoals gisteren en de tweede race wordt een twijfelgeval indien nog nodig. Kijk live om 22u15 de start van race 12 en race 13 om 23u15 (onze tijd).

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: