America's Cup finale - race 12 en 13

Vandaag kan het gedaan zijn, ETNZ hoeft nog maar één race te winnen om de America's Cup mee naar huis te nemen. De windvoorspelling ziet er voor de eerste race goed uit: 15-18 knopen wind met windvlagen. Dezelfde situatie zoals gisteren en de tweede race wordt een twijfelgeval indien nog nodig. Kijk live om 22u15 de start van race 12 en race 13 om 23u15 (onze tijd).

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: