Shorthanded Awards samen met nationale zeilprijzen

Shorthanded zeilenShorthanded zeilen blijft in populariteit groeien en dat zien we terug in de vele shorthanded prestaties van Nederlandse mannen en vrouwen. Niet alleen de landelijke prestaties binnen en buiten de competitie, maar ook internationaal verschijnen landgenoten aan de start van Ostar, Fastnet, 1000mijls en de komende Mini Transat.

Met gepaste trots zal dit jaar tijdens de uitreiking van de nationale zeilprijzen in samenwerking de Noordzee Club tevens de uitreiking van de Shorthanded Awards plaatsvinden waaronder de "Magic Machine Cup" voor de winnaar van de nationale shorthanded competitie.

Nomineren
De Shorthanded Awards belonen de Nederlanders voor de beste Solo en Doublehanded prestatie in 2012. De Shorthanded Awards bestaan uit:
1. de Solo Challenge Award
2. de Doublehanded Award

Tot 15 november kunt ook u uw kandidaat voordragen voor de beste Nederlandse solo of doublehanded prestatie via award@shorthanded.nl. 
Uw nominatie moet vergezeld gaan van een duidelijke motivatie waarom deze Nederlandse zeiler M/V het verdient om de prijs de krijgen voor de beste solo- of doublehanded prestatie.

De landelijke jury zal uit de genomineerden de prijswinnaars kiezen voor de beste Nederlandse prestaties in 2012. De winnaars worden op 29 november bekend gemaakt.

www.shorthanded.nl

Tekst: Henk Bezemer

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: